Κείμενο αλληλεγγύης του Ηλία Καραντουμάν

 Χτες 13/12 στις φυλακές Κορυδαλλού μετά απο διαπληκτισμό μεταξύ κάποιων αγωνιστών με έναν ανθρωποφύλακα,οι σύντροφοι Καραγιαννίδης,Μηχαιλίδης,Πολίτης,Ντάλιος,Χαρίσης οδηγούνται στα πειθαρχία,ενω οι σύντροφοι Σαραφούδης,Τσιλιανίδης και Ναξάκης μεταφέρονται σε άλλες πτέρυγες.

 Μετά απο το συγκεκριμένο περιστατικό οι αναρχικοι αγωνιστές που οδηγήθηκαν στην απομόνωση ανακοίνωσαν οτι ξεκινάνε απεργία πείνας και δίψας,ενω οι τρεις σύντροφοι που μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες μαζί με τον σύντροφο Μπουρζούκο ξεκινάνε απεργία πείνας.

Στέκομαι αλληλέγγυος στην απόφαση των αγωνιστών να υπερασπιστούν με κάθε μέσο την αξιοπρέπειά τους καθώς και την απαίτησή τους να βρεθούν και πάλι ενωμένοι στην Α πτέρυγα παλεύοντας με κάθε κόστος την απαξιωτική και θρασύδειλη συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων.

Δύναμη και Κουράγιο στον σύντροφο αιχμάλωτο Σ.Στρατούλη ο οποίος απο τις 11/11 κάνει απεργία πείνας καθώς και στους Ράμι Συριανό και Εργιόν Μουσταφά που στηρίζουν τον αγώνα του με απεργία πείνας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ.

Ηλίας Καραντουμάν

                                                                                                    φυλακές Κέρκυρας