ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΩΝ Α.Δ. ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΥ- Α. ΣΑΡΑΦΟΥΔΗ

Αυτή τη στιγμή, το μοναδικό κέντρο αγώνα στην Αθήνα, η κατάληψη της Πρυτανείας, που εδώ και 17 ημέρες βγάζει το λόγο μας και τα αιτήματα της απεργίας πείνας προς τα έξω, σπάζοντας την επικοινωνιακή απομόνωση που έχει επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βρίσκεται για άλλη μία φορά απειλούμενη από τα εντεταλμένα όργανα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Για άλλη μία φορά ο νεοφιλελέυθερος (αριστερής κοπής) Πανούσης, συνεχίζοντας τον πόλεμο φθοράς στη κατειλλημένη Πρυτανεία, έχει στείλει τα σκυλιά του (ΜΑΤ.ΔΕΛΤΑ, ασφαλίτες και κάθε λογής μπάτσους) να περικλυκλώσουν όλο το οικοδομικό τετράγωνο με στόχο τον αποκλεισμό των 15 συντρόφων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο κτήριο και την εκκένωση της κατάληψης.

Εμείς θα το πούμε άλλη μία φορά, το όνειρο της “αριστερής” αντιμετώπισης των κοινωνικών αγώνων από θέση εξουσίας, έχει βρεθεί εδώ και καιρό στα σκουπίδια της ιστορίας. Ο ρόλος του Πανούση είναι ίδιος με το ρόλο που καλούνταν να εξυπηρετήσουν όλοι οι προκατοχοί του, αυτός της καταστολής και της διασφάλισης της “κοινωνικής ειρήνης”. Και τα μέσα που χρησιμοποιεί η ηγεσία του Υπουργείου είναι αυτά που από θέση αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ διατυμπάνιζε ότι θα καταργήσει.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους καταληψίες της Πρυτανείας, ξεκαθαρίζουμε πως όσο και να παλεύουν να πνίξουν τις φωνές μας εμείς πάντα θα βρίσκουμε τον τρόπο να ακουγόμαστε και να αναδεικνύουμε το βρώμικο πρόσωπο της εξουσίας.

Η κατάληψη της Πρυτανείας είναι ένα ζωντανό κύτταρο του αγώνα που δίνουμε εδώ και 45 ημέρες ενάντια σε ένα καθεστώς διαρκούς εξαίρεσης, ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό που επιβάλλεται από τις πολυεθνικές, πολιτικές και οικονομικές ελιτ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΣ

ΑΚΗΣ ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ

Μέλη του Δικτύου Αγωνιστών Κρατούμενων

Κορυδαλλός 15.4.15

Comments are closed.