Κείμενο κρατουμένων Νιγρίτας για τις ρυθμίσεις ποινικού και σωφρονιστικού δικαίου

Για τις ρυθμίσεις ποινικού και σωφρονιστικού δικαίου και άλλες διατάξεις με σκοπό την αντίσταση και τη μη ψήφισή τους.

Το δικαστικό σύστημα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των αφεντικών του, επιχειρεί με τη χρήση ενός νομικού οπλοστασίου που χτίζει το κράτος εδώ και χρόνια,  να κρατά δέσμιους τους κρατούμενους για όσο περισσότερο γίνεται, στοχεύοντας στην εξόντωσή τους προς παραδειγματισμό όλων. Η τακτική της δικαιοσύνης δηλώνει,  εκτός των άλλων, και το φόβο τους για γενικευμένη κοινωνική διαταραχή. Η κρατική τρομοκρατία με βάση το νέο νομοσχέδιο που έχει προτείνει προς ψήφιση ο υπουργός  δικαιοσύνης  δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο με τη φυσική και ψυχική εξόντωση κάθε αντιστεκόμενου κομματιού της κοινωνίας.

Η κοινωνική απαξία που προκαλούν τα διατάγματα της κυβέρνησης και του υπουργείου δικαιοσύνης δημιουργούν μία όσμωση που διαλύει τις αποστάσεις διεθνοποιώντας και το παραδειγμα της εξέγερσης. Με πολλές εστίες και πολλαπλές προβολές πέρα και πάνω από ιδεολογίες πέρα και πάνω απο κεντρικούς μονισμούς. Σ’ αυτόν τον αγώνα τον οποίο ξεκινάμε πρέπει πάνω απ’όλα να είμαστε ενωμένοι , όλοι μία γροθιά, για να μπορέσουμε να διαλύσουμε το τείχος το οποίο υψώνεται εις βάρος μας με σκοπό την εξόντωσή μας. Ο σκοπός μας είναι να αντισταθούμε ως το τέλος με όπλο το ίδιο μας το σώμα, και να μην αφήσουμε να πάρουν την τελευταία μας ανάσα μες στα τείχη της φυλακής.

ΑΦήνουμε ανοιχτό το θέμα της κινητοποίησής μας, προσωρινά με αποχή από το συσσίτιο και άρνηση κλεισίματος κατά τη μεσημεριανή κατάκλιση και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν και στις υπόλοιπες φυλακές.

Δύναμη,κουράγιο,ενότητα,υπομονή στον αγώνα τον οποίο ξεκινάμε

Ας στραφεί η οργή ενάντια σε αυτούς που μας στερούν την ελευθερία μέσα και έξω από τις φυλακές

ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΩΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

κρατούμενοι φυλακής Νιγρίτας Σερρών Β1 Β2 Γ1 Γ2